Muzika za vašu dušu

ŽESTOKE PROZIVKE Karleuša na udaru Izvorinke Milošević: Nemaš kredibilitet da ocenjuješ tuđe pevanje

Ni muzički šou program „Zvezde Granda“ nije imun na svađe članova žirijam a ovoga puta opštu raspravu izazvala je Izvorinka Milošević koja se našla u ulozi tajanstvene članice žirija i koja je poručila Karleuši da nema kredibilitet da osenjuje tuđe pevanje.

 

Aldina

Foto: TV Grand / screenshotAldina

Naime, povod za sukob između Izvorinke i Jelene Karleuše bio je nastup Aldine Salčilović.

Takmičarka iz Sarajeva, predstavila se pesmama „Ostrvo tuge“ i “ Marija Magdalena“. Nakon završenog nastupa, Aldina je dobila pet „da“, dok je dva negitavna glasa dobila od Marije i Jelene.

Jelena Karleuša

Foto: TV Grand / screenshotJelena KarleušA

– Bila je neubedljiva, nezanimljiva i sve vreme u falšu. Šokirana sam što su kolege iz žirija dale pozitivan glas. Moje čizme su interesantnije od kandidatkinje – rekla je Karleuša u svom stilu.

Tajanstveni član žirija nije mogao da ostane ravnodušan na Jelenine komentare. Pozivajući se na to da je on glas naroda, poručio je da JK nema kredibilitet da ocenjuje pevanje.

– Vi prodajete maglu i kada bi publika kraj malih ekrana mogla da vam kaže šta misli o vama , ne bi vam bilo dobro -odgovorio je tajanstveni na Karleušino komentarisanje kandidatkinje.

Diva nije prećutala tajanstvenom i poručila mu da je on glas naroda koliko i ona svira harmoniku.U raspravu su se nakon toga uključili i ostali članovi žirija.

Kako je ostatak žirija reagovao na prozivke između Jelene i tajanstvenog i na koji način su stali u odbranu svoje koleginice ,pogledajte u videu:
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje