Muzika za vašu dušu

Zerina napala Baneta, niko nije očekivao da će joj UZVRATITI: Praviš žrtvu od sebe! ŠOK! (VIDEO)

Neko vreme pre žurke, Banetu Čolaku je prekipelo da uvek bude pored Zerine Hećo i pruža joj podršku, a da mu ova uvek na tome zameri. On je počeo da proziva Zerinu kako je ona počela previše da se pravi žrtva nakon što je javnost saznala da je bila silovana.

 

Njih dvoje su od ljubavnog para postali neprijatelji koji koriste svaku situaciju da se verbalno sukobe. To su takođe činili rano u zoru kada su se posvađali Jelena Krunić i Toma Panić koji je pravio buku u spavaćoj sobi zbog koje većina zadrugara nije mogla da spava.

 

„Je l’ treba da te tučem, znam da me samo čekaš, je l’ si moguće? Evo ti ku*ac! Nećeš ti mene više da maltretiraš, ti samo ideš za mnom. Idi traži da me kazne. Idi trči, ti si bolestan!“, govorila je Zerina, dok se pored nje druga svađa odvijala između Tome i Jelene.

 

„Ma izvinite, jadna Zerina. Samo sam hteo da zapalim cigaretu, o čemu pričaš ti, ko te prati? Pravi žrtvu ponovo od sebe, ajde“. pravdao se Bane.

 

Zerina je bila vidno iznervirana zbog Banetovog ponašanja, ali su je Jelena Krunić i Sale Tru smirili i posle toga otišli da spavaju.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje