Muzika za vašu dušu

ZALUDELA JE TOMA KRUZA A KRILA MRAČNU TAJNU Lepota joj uništila život, a evo kako danas izgleda

Keli Mekgilis (59) očarala je svet kada se uz Toma Kruza pojavila u hit filmu „Top gan“, koji je pre tridesetak premijerno prikazan, a sad je najavljen nastavak snimanja drugog dela.

 

eksi plavuša postala je jedna od najpoželjnijih i najuspešnijih holivudskih glumica. Međutim, njen život nije nimalo holivudski.

Ona već tridesetak godina pati od depresije, ima oseća posttraumatski stresni poremećaj jer je doživela silovanje, a potom i napad muškaraca.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Silovala su je dva muškarca pre 35 godina. 1979. godine kada se glumica doselila u Njujork kako bi studirala glumu, dok je izlazila iz kade, dva muškarca su joj provalila u stan i pod pretnjom noža odvukli u spavaću sobu. Uprkos njenim kricima, silovali su je, pljuvali, udarali i boli nožem.

„Menjali su se i govorili mi da će me tući dok ne umrem. U tim trenucima sam mislila da ću umreti i predala sam se“, rekla je Keli.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Policija je ipak na vreme stigla i glumicu su prevezli u bolnicu, a oba napadača su uhvaćena u roku od mesec dana. Nakon ovog brutalnog napada, Mekgilisova se borila da vrati poverenje prema muškarcima, upala je u depresiju i odala se alkoholu. Kasnije je počela i da se drogira, a mir je pronašla tek 2009. godine. Tada je već osam godina bila trezna i obnovila je vezu sa dve ćerke, otkrila je da je lezbijka, a dotle je bila u dva braka sa muškarcima.

Nakon prežaljene tragedije, pre godinu dana joj je doživela traumu, kada je u njenu kuću opet upao provalnik. Da li zbog pretrpljenog straha, Keli je otkrila da je bila silovana od strane tri muškarca i kada je imala samo 12 godina.

Sada ima dozvolu za nošenje oružja i nigde ne ide bez pištolja.

Foto Profimedia
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje