Muzika za vašu dušu

ZBOG TEKSTA PESME ZAVRŠIO U ZATVORU: Uhapsili poznatog repera zato što je izgovorio ovu reč

Poznati reper, 50 sent, uhapšen je u subotu uveče kada je nastupao na muzičkom festivalu na Karibima, jer je tokom izvođenja pesme izgovorio psovku.

Nekima se gleda kroz prste, drugima očigledno ne. Već smo preneli vest o tome koliko Adel voli da se koristi ružnim rečima, ali ona, zbog šarma, prolazi bez većih posledica… 50 sent nije te sreće. On je zbog psovanja zatvoren, te je bio primoran da plati kauciju od 5.000 dolara. Reper je oduvek imao izrazito eksplicitne tekstove tako da se nameće pitanje da li su organizatori festivala ikada čuli njegove pesme?

Sporna reč koju je 40-godišnji reper upotrebio bila je „je**ni“, u tekstu za jedan od njegovih najvećih hitova „P.I.M.P.“ Fanove je ovakav postupak policije poprilično razbesneo, te su mnogi komentari upućeni organizaciji festivala bili i više nego oštri.

„Gospodin Kurtis Džekson je bio pozvan na festival da bi vodio program, ali kada je stigao, organizatori su ga zamolili i da nastupi, na šta je on pristao, koristeći muziku koja je već bila tamo. Nažalost, nisu imali njegove „čiste“ pesme, u kojima se ne čuju psovke, tako da je u njegovom izvođenju bilo i ružnih reči“, piše u zvaničnom izveštaju  PR-a koji ga predstavlja.

(TMZ/BBC)
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje