Muzika za vašu dušu

(VIDEO) STAVILI MU LISICE NA RUKE: Saša Matić završio u zatvoru!

Folker se na jedan dan našao iza rešetaka srpskog Alkatraza u Padinskoj skeli, gde je u ulozi robijaša snimio spot

Saša Matić završio je u zatvoru u Padinskoj skeli!

Pevaču su stavljene lisice na ruke i odveden je iza rešetaka srpskog Alkatraza, najsavremenijeg i najčuvanijeg zatvora na Balkanu, iz kojeg je, prema tvrdnjama uprave, nemoguće pobeći.

Potonuo

Matić, na njegovu sreću, nije imao potrebu da proveri ove tvrdnje s obzirom na to da je razlog njegovog boravka u zatvoru bio, u stvari, snimanje spota.

On je odlučio da ekranizuje pesmu „Kad tonem“, za koju je tekst i muziku uradio Peđa Medenica, autor Sašinih hitova „Samo ovu noć“, „Ne znam ja da muški poginem“, „Ne idi s njim“ i mnogih drugih.

Režija je poverena Dejanu Milićeviću, dok je pevaču pripala uloga zatvorenika.

Prvi i jedini

– Ovo je na neki način nastavak priče iz spota „Nađi novu ljubav“. Meni se ideja mnogo dopala, a verujem da će se sve skupa dopasti i mojoj publici. Bilo je ovo jedno potpuno novo iskustvo za mene i mislim da sam se odlično snašao u ulozi zatvorenika – rekao nam je Matić, prvi i zasad jedini pevač koji je snimao u najsavremenijem zatvoru na Balkanu.

Premijera spota se očekuje za desetak dana, nakon čega Matiću predstoje dva velika koncerta, 18. novembra u dvorani Mejdan u Tuzli i 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra. U planu je i nova pesma, koja bi trebalo da bude završena do kraja ove godine.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje