Muzika za vašu dušu

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST TENISERKE ANE: Tata me je tukao pesnicama i držao bez hrane i vode!

ŠOKANTNA ISPOVEST TENISERKE ANE:

Ana Spasojević otkrila je da ju je otac malteretirao, tukao i držao bez hrane i vode.

„Kada dobro odradim trening ili meč davao mi je da jedem, a kada izgubim držao me je zatvorenu u sobi bez hrane i vode. Tukao me je pesnicama, kaišem, čim je stigao“, ispričala je u potresnoj ispovesti učesnica „Parova“ Ana Spasojević.

„Dok sam igrala tenis, bio je na tribinama i navijao za moju suparnicu. Izgubila sam meč, ali bila ponosna na sebe jer sam izdržala više od četiri sata. Krenuli smo kući i dobila sam katastrofalne batine u autu. Tad sam rekla da ostavljam reket i više nikada nisam igrala tenis“, rekla je Ana i otkrila da je, posle lošeg treninga, ostajala bez hrane i vode.

„Izgladnjivao me je kad izgubim meč, imam loš trening ili dobijem četvorku u školi. Nisam smela da izađem iz sobe ni po vodu, ni po hranu. Donela sam mu čašu vode, kad ju je podigao ostale su kapi vode na stolu, što je normalno. Kad je to video, skočio je na mene. Toliko jako me je udario pesnicom da mi je polomio naočare za vid i isekao lice. To ga nije sprečilo da nastavi. Polomio mi je prst, završila sam u gipsu“, ispričala je Ana.

Anu Spasojevic otac tukao i izgladnjivao by kornjacarade
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje