Muzika za vašu dušu

(video) Najzgodnija baka (80) na svetu: Trbušnjaci za desetku, počela da vežba u 57. godini!

Najstarija bodibilderka baka na svetu je nedavno ušla u 9. deceniju, i dalje učestvuje na takmičenjima i maratonima i ima telo poput 20-godišnjakinje

 

 

 

najzgodnija baka

najzgodnija baka

Ernestin Šepard, 80-godišnja baka pravi je uzor mnogo mlađoj populaciji i dokaz da je sve moguće samo ako se dovoljno radi na tome.

Naime, ova baka je najstarija bodibilderka na svetu, a iako je nedavno ušla u 9. deceniju i dalje učestvuje natakmičenjima i maratonima i ima telo poput 20-godišnjakinje. Međutim, ono što je najluđe u vezi sa Ernestin je to što je počela da vežba tek sa 56 godina!

 

Kako kaže, tokom većeg dela života nije uopšte bila fizički aktivna jer nije volela da vežba. U društvu sestre lagano je počela da se bavi fizičkom aktivnošću, da bi 2010. godine čak ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija

Dan započinje ustajanjem u 3 ujutru, nakon čega slede meditacija, pa trčanje. U 8 počinje njen trening, a najkasnije leže u 22 časa. Kuvanje je posao njenog supruga Kolina, sa kojim je u braku 60 godina. Hrani sepirinčem, piletinom, kestenjem, pahuljicama i jajima, a neizostavne su velike količine vode.

Ernestin apeluje na ljude da počnu da vežbaju koliko god da su stari, a s obzirom na to kako ova žena izgleda, definitivno je treba poslušati.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje