Muzika za vašu dušu

RAT SE NASTAVLJA: Verica poklopila crnogorsku kreatorku, ali joj ona NIJE ostala dužna!

Sloboda Mićalović se na filmskom festivalu u Veneciji pojavila sa jelekom i time oduševila sve, a onda je nastao iznenadni haos.

Naime, crnogorska kreatorka Marina Banović Džuver objavila je na društvenim mrežama da je takav jelek već viđen.

Optužila je Vericu Rakočević da je ideju za ovaj stajling ukrala od nje, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Nakon ovoga, kreatorka je progovorila za Kurir i otkrila da joj nije bila namera da dođe do ovoga.

„Nakon objavljivanja fotografija Slobode Mićalović ja sam više iz sale postavila fotografiju mog modela iz 2006. godine, a model je te godine prestavljen u Rimu. Sličnost je neverovatna i to je izazvalo pažnju na društvenim mrežama. Nije mi bila namera da dajem izjave i komentare. Ali nema razloga da se krijem i ne stanem iza svog rada. Jelek je deo nacionalnog kostima, ovaj konkretno iz muslimanske nošnje. Za mene je inspiracija već duži niz godina, što se vidi po fotografijama. Ovu crvenu haljinu je nosila i crnogorska mis 2005. ili 2006. godine, više se i ne sećam“, govori kreatorka i nastavlja:

„Fotografija koju je Verica postavila od pre 22 godine ima manje sličnosti sa haljinom rađenom za Slobodu nego moja i njena. Ako je trebalo dizajnerki 22 godine da evoluira od kreacije golog stomaka do haljine identične mojoj onda se ja izvinjavam i poštujem sazrevanje ideje.“

Ova kreatorka smatra da se ova situacija neće odraziti na njihove karijere.

„Mislim da ovo ne može uticati na naše karijere, iako sam prepoznala brigu sa njene strane. Poštujem starije i svaku sugestiju dobronamjernu ću rado usvojiti.“

 

 

Autor: EPK

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje