Muzika za vašu dušu

NOA IZ BUDUĆNOSTI ZALUDEO SVET: Mladić koji tvrdi da dolazi iz 2030. godine otkriva ko je žena koja će vladati Amerikom

Mladić po imenu Noa, koji tvrdi da dolazi iz 2030. godine, već nedeljama okupira pažnju javnosti svojim pričama iz budućnosti.

 

Navodno, prošao je i poligraf koji potvrđuje njegove reči i predviđanja. On i dalje tvrdi da bi, kada bi otkrio sve detalje, mogao sebi da ugrozi život, zato je njegov pravi identitet tajna.

 

U jednoj australijskoj radijskoj emisiji je otkrio da će 21-godišnja Ilana Remike postati predsednik SAD 2030. godine.

 

„Ona je unuka Martina Lutera Kinga mlađeg. Tada će imati 21. godinu, ali će biti donesen novi zakon po kome će neko mlađi moći da se kandiduje“, rekao je Noa, a voditelj je mogao samo da kaže „Vau“.

 

Noa je objasnio da zapravo ima 50 godina, ali da zahvaljujući posebnim pilulama izgleda dosta mlađe.

„Kada putujete kroz vreme, dobijate na vremenu. Kada sam bio u srednjoj školi, putovao sam kroz vreme, i morao sam da uzimam ove pilule kako ne bih ostario tokom putovanja“, objašnjava.

 

„Znači, pilule ti omogućavaju da ostaneš istog uzrasta,a ne da se podmlađuješ“, pitao je voditelj, na šta je Noa odgovorio potvrdno.

 

Takođe, Noa je rekao da će u budućnosti „normalne“ valute i dalje biti u upotrebi, ali da će bitkoin dobiti na značaju i popularnosti.

 

Podsetimo, kada se prvi put pojavio na internetu, Noa je otkrio nekoliko stvari koje nas navodno očekuju u budućnosti. Kaže kako će Donald Tramp ponovo biti izabran za predsednika 2020. godine i da će veštačka inteligencija biti u punom zamahu.

 

„Nije mi namera da nekoga zavaravam. Moj jedini cilj je da dokažem da putovanje kroz vreme postoji, jer sam ja vremenski putnik“, govorio je u kameru, ali mu je lice bilo zamagljeno da ga niko ne bi prepoznao.

 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje