Muzika za vašu dušu

MISLILA JE DA SE NJEN SIN PIJAN VRATIO SA ŽURKE: Prizor koji je zatekla ujutru ostavio ju je u šoku!

Džulijet Harvis iz Kingsli Komona u Sureju, probudila se oko 4:30 u nedelju, kada se navodno njen sin Stujuart vratio sa žurke povodom Noći veštica.

Mladić je usred noći ušao u kuću i popeo se na sprat, pa je zaspao u garderobi koja se nalazi u majčinoj sobi.

 

Ona je videla da leži na podu pa mu je donela jastuk. Pijan joj je rekao „hvala ti“ i nastavio da spava, a majka je pomislila „kako to da je njen sin Stjuart tako pristojan“. Čudno joj je bilo i što nema njegovog automobila ispred kuće, pa je pomislila da se sigurno pokvario, a on je pešice došao kući. Potom je i sama otišla u krevet.

 

 

Međutim, ujutru je otkrila da to uopšte nije bio njen sin, već drugi mladić po imenu Mark Kampfild (29).  Mladić je završio u njihovom domaćinstvu nakon što je izbačen iz kluba jer je zaspao. On je pijan pao preko ograde u njihovo dvorište, gde se skinuo jer je bio blatnjav, pa je ušao u kuću i legao da spava.

 

 

Ujutro ga je pronašao Džulijetin suprug koji je saznao njegovo ime i šta se dogodilo, pa ga je odvezao kući nekoliko kilometara dalje. Džulijet je neobičnu priču objavila na Fejsbuku pa je verovatno zahvalna što je sve tako prošlo jer joj je potpuni neznanac proveo noć u kući.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje