Muzika za vašu dušu

HTEO JE U ZEMLJU DA PROPADNE: Veliki šef poslao Marku Miljkoviću pismo i OBRUKAO GA pred milionskim auditorijumom! OVO MU VIŠE NEĆE PASTI NA PAMET! (VIDEO)

Optužio produkciju da mu je otuđila hranu, samo kako bi se oprao pred ostalima jer mu je stigla mala količina hrane za slavu.

Veliki šef poslao je ukućanima tokom popodneva veoma ozbiljno pismo u kom je jasno do znanja dao Marku Miljkoviću kako funkcionišu stvari u rijaliti programu „Zadruga 2“ s obzirom na to da je okrivio produkciju za krađu hrane.

Autor: Zadruga – RTV Pink

Naime, Marko Miljković je juče slavio slavu i tom prilikom stigla je hrana za koju je on kasnije govorio kako nije dobio sve što je tražio. Kroz pismo koje je stiglo, Veliki šef je objasnio kako funkcioniše ovaj proces.

Autor: RTV Pink , printscreen

Zadrugari, s obzirom na to da je jedan od vas odlučio da jasno i glasno okrivi produkciju odnosno Velikog šefa za krađu i prevaru, ne možemo a da se lično ne obratimo tom zadrugaru, ali i gledaocima – glasio je početak pisma koje je čitala novi vođa, Matora:

Dragi Marko, pre svega ćemo ti objasniti kako funkcioniše slanje i stizanje hrane za slavu. Ti si se nekoliko puta obraćao svojim prijateljima i diktirao šta želiš da ti pošalju, prozvao si ih i po imenima i konkretno tražio koliko čega želiš da se pošalje za slavu. U nedelju na dan tvoje slave je donešena hrana i piće za tvoju slavu. Ne želimo da imenujemo osobu koja je to donela, ali verujemo da ti znaš sa kim imaš dogovor da se pobrine za slavu.

Autor: RTV Pink , printscreen

Dragi Marko, da li ti zaista misliš da bi se mi sramotili i krali i sklanjali hranu koju si ti dobio da častiš zadrugare? Trebalo bi da si već naučio da se mi ne bi igrali sa tim stvarima i ne bi sebe doveli u tu situaciju. Izričito i čvrsto stojimo iza onoga što ćete sada čuti. Marku Miljkoviću je za slavu ubačeno sve što je poslato. Ovim napominjemo da Marko razloge svog nezadovoljstva onim što mu je poslato mora naći na nekim drugim mestima, jer mi nemamo veze sa tim. Na kraju nas i ne interesuje što Marko nije dobio sve što je tražio. Marko, ovim te poslednji put opominjemo da ne možeš izgovarati takve stvari bez dokaza i činjenica, a ukoliko te je sramota od drugih zadrugara što je količina hrane koju si dobio bila mala, pa si želeo sve da svališ na produkciju, onda i mi i zadrugari zaslužujemo izvinjenje. Veliki šef – pisalo je u pismu.

Autor: RTV Pink , printscreen

Marko Miljković odmah je počeo da se pravda, međutim u tome nije uspeo jer su zadrugari govori kako ono što on priča nema veze sa istinom, zbog čega se ovaj ukućanin posvađao sa nekoliko svojih cimera među kojima su bili Miljana Kulić Zorica Marković.

Iskompleksirani kompleksaš nema potrebu da se izvini, takav je. Mene je sramota! Tebi će neko da ograničava, ti si mi jako bitan faktor. Kad god nešto ne odgovara produkcija je kriva, ma da – rekla je Miljana Kulić.

 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje