Muzika za vašu dušu
milena ćeranić

Dugo je nismo videli, a ona blista više nego ikad: Ovako sada izgleda Milena Ćeranić

Lepa pevačica koja je od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni osvojila srca publike poznata je po izuzetnoj harizmi i prepoznatljivom osmehu, međutim u poslednje vreme nemamo priliku često da je vidimo u javnosti.

Milena Ćeranić od početka karijere privlačila je pažnju javnosti, kako zbog svoje pozitivne energije i muzike, tako i zbog ljubavnog života, piše Story.

Poslednjih meseci retko je viđamo na javnim događajima, a za to vreme ona vredno radi i priprema nove hitove. S obzirom na to da ne postavlja često fotografije na društvene mreže, njeni obožavaoci s oduševljenjem dočekuju svaki trenutak koji Milena podeli sa javnošću.

Ono na šta publika nikada nije bila imuna jeste njena lepota, zbog čega je mnoge zanimalo da li se pevačica u međuvremenu odlučila na određene stilske promene.

Milena Ćeranić

Iako je pre nekoliko meseci bila na korak do plavuše, Milena se vratila tamno smeđoj boji kose, kakvu je imala i na početku karijere.  Ono što nikako nije prošlo nezapaženo jeste da popularna pevačica izgleda bolje nego ikad, i da joj je kratka pauza izuzetno prijala.

Sa visokom elegantnom punđom i besprekornim mejk apom, Milena je još jednom pokazala da je dama od stila, a svi su složni da apsolutno blista.

 

 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje