Muzika za vašu dušu

DOPISIVALE SE CECA I KIJA! FOLK DIVA PODRŽALA MINISTARKU: Evo o čemu PRIVATNO razgovaraju! (VIDEO)

Nije tajna da je Ceca stala uz Kiju dok je pobednica rijalitija još živela u Beloj kući. Međutim, sada kada i sama niže muzičke uspehe, folk diva joj se još jednom obratila, na šta Kristina svakako nije ostala ravnodušna. Javno je, još jednom, izrazila veliku zahvalnost i poštovanje koje oseća prema njoj, golicajući maštu znatiželjnoj javnosti koje je očarala činjenica da se njih dve privatno dopisuju.

 

Kiji je izuzetno drago što ju je Ceca pohvalila, te nije uspevala da sakrije radost koju to u njoj budi.

Naravno da mi je drago! Prvenstveno što me je Ceca podržala dok sam bila u ‘Zadruzi’. Pohvalila je i pesmu i spot. Kuckale smo se mi i eto, drago mi je. Samo oko pesme zaista, ništa drugo. Ja sam se zahvalila na podršci i haljini koju mi je poslala, dalje ne bih ništa otkrivala, ipak je to nešto privatno.

 

Evo, još jednom joj se zahvaljujem na svemu, na podršci… Njoj ne mogu ni da govorim da joj želim puno uspeha, u to nema sumnje, ali Anastasiji želim.

 

Mi smo sada konkurencija! Predobra je pesma i spot i sve je sa ukusom, pogotovo mi se sviđa što je sama napisala tekst i napravila je nešto potpuno drugačije. Ona je talenat, vokal još od malena smo to videli, nema sumnje da će napraviti nešto veliko“, izjavila je Kija.

(Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot)
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje