Muzika za vašu dušu

ČESTO SANJATE BIVŠEG DEČKA? To se dešava zbog osećanja, evo kakvih…

Ukoliko mislite da je to nešto loše, ili da nešto nije u redu sa vama, mi ćemo vam reći da niste jedini.

Nešto ovako se događa s vremena na vreme svakome od nas, a nekada se dešava da bivšeg partnera sanjamo danima, pa čak i nedeljama. Da li ste zbunjeni i zanima vas šta znače ovakvi snovi? Američki sajt „DreamsCould“ odlučio je da sprovede istraživanje među svojim čitaocima. Ispostavilo se da Amerikanci veoma često sanjaju svoje bivše.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Terapeut Teri Orbeč razbija mitove da „ako sanjate, onda mislite o njemu“ ili „uskoro ćete se sresti“, i tvrdi da iznenadno pojavljivanje bivšeg u snovima govori samo o vašim osećanjima. Najverovatnije da vaša osećanja prema njemu, bila to mržnja ili nežnost, još nisu potpuno nestala. Na fiziološkom nivou, vaši snovi znače samo jednu stvar: vaš mozak pokušava da u potpunosti razume sva pitanja i misli koji se tiču bivšeg partnera.

 

Ako se to događa često, a naročito ako niste usamljeni, naš savet je da dobro razmislite, preispitate svoje misli, pokušate da razumete prošlost i pustite je. Tako ćete se osloboditi teškog opterećenja i pružiti sebi šansu za novu vezu.

 

FOTO: PROFIMEDIA
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje