full screen background image
Vesti
Muzika za vašu dušu

ČESTO SANJATE BIVŠEG DEČKA? To se dešava zbog osećanja, evo kakvih…

Ukoliko mislite da je to nešto loše, ili da nešto nije u redu sa vama, mi ćemo vam reći da niste jedini.

Nešto ovako se događa s vremena na vreme svakome od nas, a nekada se dešava da bivšeg partnera sanjamo danima, pa čak i nedeljama. Da li ste zbunjeni i zanima vas šta znače ovakvi snovi? Američki sajt „DreamsCould“ odlučio je da sprovede istraživanje među svojim čitaocima. Ispostavilo se da Amerikanci veoma često sanjaju svoje bivše.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Terapeut Teri Orbeč razbija mitove da „ako sanjate, onda mislite o njemu“ ili „uskoro ćete se sresti“, i tvrdi da iznenadno pojavljivanje bivšeg u snovima govori samo o vašim osećanjima. Najverovatnije da vaša osećanja prema njemu, bila to mržnja ili nežnost, još nisu potpuno nestala. Na fiziološkom nivou, vaši snovi znače samo jednu stvar: vaš mozak pokušava da u potpunosti razume sva pitanja i misli koji se tiču bivšeg partnera.

 

Ako se to događa često, a naročito ako niste usamljeni, naš savet je da dobro razmislite, preispitate svoje misli, pokušate da razumete prošlost i pustite je. Tako ćete se osloboditi teškog opterećenja i pružiti sebi šansu za novu vezu.

 

FOTO: PROFIMEDIA
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje