Muzika za vašu dušu

CECA ZA KURIR O 500.000 EVRA KOJE DOBIJA ZA RIJALITI: Za nas su Kardašijani mala beba…

Iako su joj za to ponudili 400.000 evra, plus 100.000 ako pristanu da učestvuju i njeni sestra, zet, roditelji i brat, najveća balkanska zvezda se ljubazno zahvalila i objasnila zbog čega je tu ponudu odbila.

Ceca Ražnatović potvrdila je pisanje Kurir Starsa da je od jedne privatne produkcije dobila ponudu da sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom učestvuje u rijalitiju nalik Kardašijanima!

Iako je su joj za to ponudili 400.000 evra, plus 100.000 ako pristanu da učestvuju i njeni sestra, zet, roditelji i brat, najveća balkanska zvezda se ljubazno zahvalila i objasnila zbog čega je tu ponudu odbila.
– Moj život je već rijaliti! Kardašijani su mala beba u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane naša mala porodična tajna. Ni ja ni moja deca nismo za to – kaže Ceca za Kurir.

Ističe da nema ništa protiv takvog vida promocije, ali da njoj to nije potrebno.
– Imam svoj život, koncerte, publiku… Razumem da bi mnogi voleli da me vide u rijalitiju, ali nemam to u planu. Zahvalna sam produkciji koja je imala želju da napravi projekat, ali meni novac nije sve u životu. Dobila sam ponude od tri produkcijske kuće – dve iz inostranstva i jedne iz Srbije – i svima sam se zahvalila na ponudi – kaže Ražnatovićka.

Podsetimo, planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimale Cecu i njenu decu u opuštenoj, kućnoj varijanti od zore do mraka.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje