Muzika za vašu dušu

ACA LUKAS POKUŠAO DA SE IZVUČE: Ponudio je milione Tužilaštvu! Odbili su ga i osudili!

Branilac Ace Lukasa, advokat Miljkan Karličić, tokom pregovora s Tužilaštvom, predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja.

 

Sukob Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobio epilog u nedelju uveče, kada se folker nagodio s Tužilaštvom i potpisao sporazum o priznanju krivice, ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

 

Dok su trajali pregovori s Tužilaštvom, branilac Ace Lukasa advokat Miljkan Karličić predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja, tačnije da pevač uplati dva miliona dinara u budžet Republike Srbije, u humanitarne svrhe, i na taj način izbegne procesuiranje za delo koje mu se stavlja na teret. Ali taj predlog nije prihvaćen, pa je došlo do nagodbe o priznanju krivice. Aca je osuđen na uslovnu kaznu 10 meseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smeti da prilazi 18 meseci.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom. Ovo nije prvi put da između njih dvoje dolazi do problema. Ovaj par je i u braku imao žustre rasprave, pa je tako folker urlao na Sonju i iskaljivao bes, nakon čega bi ona odlazila iz kuće dok se on ne smiri.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Linkovi za preuzimanje i slušanje